gevarendriehoek

Pechonderwegservice.nl:
Uw hulp bij pech onderweg!

Autobedrijf Coen Droomers BV zorgt ervoor dat u mobiel bent en blijft. Pech zit echter in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech is het dan zaak dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent.

Bij Autobedrijf Coen Droomers BV kunt u daarom de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl verkrijgen. De mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl voorziet u 1 jaar lang van snelle pechhulp in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa!

24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u met de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl een beroep doen op goede en snelle pechhulp. Om ervoor te zorgen dat de kans op pech nihil is, leveren wij de mobiliteitspas alleen in combinatie met regulier auto onderhoud.

Heeft u nog geen pas of maakt u nu gebruik van een dure pechhulp service? Maak dan een afspraak met ons voor uw auto onderhoud zodat u voordelig de pas van Pechonderwegservice.nl kunt aanschaffen.

De voordelen nog even op een rijtje:

24/7 pechhulp in uw eigen woonplaats
Uw auto staat op de oprit met een lege accu? U heeft uw sleutels in uw auto laten liggen? U heeft per ongeluk verkeerd getankt? Pechonderwegservice.nl staat voor u klaar!
24/7 pechhulp in Nederland
Pechonderwegservice.nl is bij pech snel ter plaatse. Indien mogelijk zullen wij altijd proberen het probleem ter plaatse op te lossen. In bijna 75% van alle pechmeldingen slagen wij hierin. Lukt het niet het probleem ter plaatse op te lossen dan brengen wij u naar het dichtstbijzijnde autobedrijf. Wanneer u niet binnen 2 uur uw reis kunt vervolgen, kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Wij zorgen er dan voor dat uw auto de volgende werkdag bij Autobedrijf Coen Droomers BV wordt gebracht.

24/7 pechhulp in Europa

In alle landen die als zodanig vermeld staan op uw groene kaart, biedt pechonderwegservice.nl snelle pechhulp en dito service. Bij een langdurige stranding kunt u gebruik maken van 1 of meerdere hotelovernachtingen. Pechonderwegservice.nl streeft er naar u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Ook in het buitenland bieden wij vervangend vervoer en terugbreng service van uw voertuig naar Autobedrijf Coen Droomers BV.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van de pechhulp pas en hoe u deze kunt verkrijgen. Voor meer informatie verwijzen wij u tevens naar de website van Pechonderwegservice.nl.

http://www.pechonderwegservice.nl

De folder van Pechonderwegservice.nl kunt u hier downloaden

 

 

 

 

 

autopas2     Bovagbedrijf2  
autopas2   


Bovagbedrijf2  
Logo home
Openingstijden
 Ma.    Gesloten 
 Din.  8:30 - 18:00
 Wo.  8:30 - 18:00 
 Don.  8:30 - 18:00
 Vrij.  8:30 - 18:00
 Zat.  8:30 - 18:00
 Zon.  Tijdens autoshow
Adres
Autobedrijf
Coen Droomers BV
Katwijkstraat 32
5341 TC  Oss
> Home
> Aanbod
> Over ons
> Vacature
> Contact
facebook2 instagram2