KOST DAT

Autoreparatie? Bereken het zelf!
Bereken zelf de kosten en maak direct een afspraak, 24 uur per dag!

Prijs
De vermelde prijzen zijn all-in prijzen. Dit houdt in dat het arbeidsloon, kwaliteitsonderdelen en eventuele mileutoeslagen zijn meeberekend. De opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.
In de specificatie kunt u tevens zien welke kosten vaak voorkomen bij de geselecteerde klus. Ook deze genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Kwaliteit
De deelnemende Kost Dat? autobedrijven voeren de klussen uit voor de prijzen die zij op hun website hebben opgegeven. De monteur van het Kost Dat?
bedrijf monteert alleen de kwaliteitsonderdelen die zij hebben opgegeven. Op die manier bent u verzekerd van "originele kwaliteit". De onderdelen voldoen dus aan de eisen die de autofabrikant daaraan heeft gesteld.

Kenteken
Om ervoor te zorgen dat in de offerte de juiste onderdelen (die perfect bij uw model auto passen) worden opgenomen, wordt er gevraagd om het kenteken van uw auto.
Dit wordt vervolgens razendsnel aan de voertuiggegevens gekoppeld zoals deze bij de RDW geregistreerd zijn. De kentekengegevens worden verder niet voor andere doeleinden gebruikt.

Algemene voorwaarden en bepalingen!

Bekijk/downloadAlgemene voorwaarden(.pdf)
Bekijk/download Privacystatement(.pdf)

 

 

 
autopas2     Bovagbedrijf2  
autopas2   
  

Bovagbedrijf2  
Logo home
Openingstijden
 Ma.    Gesloten 
 Din.  8:30 - 18:00
 Wo.  8:30 - 18:00 
 Don.  8:30 - 18:00
 Vrij.  8:30 - 18:00
 Zat.  8:30 - 18:00
 Zon.  Tijdens autoshow
Adres
Autobedrijf
Coen Droomers BV
Katwijkstraat 32
5341 TC  Oss
> Home
> Over ons
> Aanbod
> Vacature
> Contact
facebook2 instagram2